pt>

26.7.13

Freedom Gemisi Experience-1



FREEDOM of the SEAS ONBOARD SEÇENEKLERİ











North Star

Nazikçe 300 metre deniz seviyesinden yükselirken, nefes kesici 360 derece manzarası ortaya bir mücevher şeklinde kapsül durun. Önümüzdeki Kuantum sınıf üzerinde kullanılabilir.

SeaPlex
Denizde en büyük kapalı aktif alanı, sadece Royal Caribbean üzerindedir. Paten, basketbol, ​​tampon araba, bir sirk okulu - bu Hiç bir yolculuk böyle oynayacağız ilk kez. SeaPlex bizim Kuantum-sınıfı gemiler yılında ilk kez sahneye çıktı.


Kayalıklara tırmanma

Ispatlamak ve bizim imza kaya duvara almak. Hız dağcılar yeni başlayanlar, herkes güverte üzerindeki 40 metre eşsiz manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Lütfen ücreti dahil, hiçbir rezervasyon gerekli.


Buz pateni
Buz pateni pisti, Royal Caribbean için özel bir onboard özelliği bir spin ile buz üzerinde tatil koydu. Biz paten sağlamak, bu hareketleri göstermek.Lütfen ücreti dahil, hiçbir rezervasyon gerekli.



Fitness dersleri

Yoga, Pilates, iplik, heykel ve daha fazlası - çalışmak ve eğitimli eğitmenler liderliğindeki grup dersleri kolay takip ile eğlenin. Ücreti bazı sınıfları için geçerlidir.


Spor sahası ve turnuvalar

Bu bire-bir ya da rekabet yangın yakıt bir all-out turnuva bir oyun olsun, bizim spor sahası sadece basketbol ve voleybol eylem için bir mekandır.



Koşu parkuru

Yol boyunca 360 derece manzaralı, bir gündoğumu yürüyüş ya da sabah mil için üst güverte koşu parçanın şerit vurmak.
Masa tenisi
Denizde bir masa tenisi savaş için raket koymak. Kazanan her şeyi alır turnuvalar zafer teslim ederken tam boyutlu tablolar geri ve ileri hareket beslemek.
IFly tarafından kordonu 
Royal Caribbean birçok yenilikçi ilklerinden biri! Hiç gemi çıkmadan saç ve uçan tam ve mutlak WOW, en rüzgar hissedin. Önümüzdeki Kuantum sınıf geçerli.

Zip line

Eğer Oasis sınıf 'Boardwalk genelinde yarış olarak omurga-karıncalanma acele için kemerlerinizi bağlayın ® , havada dokuz güverte askıya aldı. Size herhangi bir diğer Cruise Line bulamayacağınız bir heyecan var. Lütfen ücreti dahil, hiçbir rezervasyon gerekli.

DAHİL OLMAYAN 

Sadece Royal Caribbean doğru onboard bir dalga yakalamak için şans verir. Yönetim Kurulu tut ve 40 metrelik sörf simülatörü veya ana wipeout manzaralı stadyum oturma gelen arkadaşlar tezahürat on asmak. Bir gitmek vermek - hiçbir rezervasyon gereklidir, seyir maliyeti dahildir. Sizin DAHİL OLMAYAN becerilerini geliştirmek ister misiniz? Bir ücret karşılığında özel ders deneyin.

Spor salonu

De gemi şeklinde almak bir state-of-Tamamen yeni ağırlık sistemleri ve kardiyo ekipmanları ile yüklü fitness merkezi, - bir terledikten ise artı süpürme okyanus manzarası.Lütfen ücreti dahil, hiçbir rezervasyon gerekli.

Mini golf

Açık denizlerde bağlantıları vurdu! Mavi bir deniz bakan bir yeşil mini-golf oyunu daraltın.Lütfen ücreti dahil, hiçbir rezervasyon gerekli.

Boks halka

Tam boyutlu Everlast boks halka deneyimli bir antrenör ile eldiven-için-eldiven gidin. Yarım saat veya saat süren eğitimler; ücreti uygulanır.

Paten

Dişli yukarı ve pürüzsüz bir ders ve yastıklı engelleri size spor güverte zip izin nerede iyi günler, paten pistinde rulo sağlar. Lütfen ücreti dahil, hiçbir rezervasyon gerekli.

Havuzda tüplü

Dalış eğitimi bir kaç farklı düzeylerde seçim - Karayip ılık sularında tam tasdik için onboard havuzda tüplü donanımlı dalış, gelen. Geçerli Oasis-, Karayip güzergahlar üzerinde Özgürlük ve Voyager sınıfı gemiler. Katılımcılar en az 12 yaşında olmalıdır. Ücreti uygulanır.


Havuz güverte

Güneşlenmek veya ücretsiz şezlong, canlı müzik, ve bir soğuk kokteyl için fırsat içeren, genişletilmiş havuz güvertede gölgede tadını çıkarın.

Imza tedaviler, medi-spa hizmetleri ve içten dışa parlaklık yapmak için bir tam hizmet salonu övünme bir lüks kutsal.Fiyatlandırma için spa menüsü göz atın.

Sizin kamara

Kendi özel cenneti, her kamara herhangi bir saatte uygun yemek için film, haber ve spor kanalları, ayrıca oda servisi sunmaktadır.

Café Latte-tutum

Kafein düzeltme, kahve molası ya da yemek sonrası cappuccino - tatlılar için bu kafe damla, insanları izlemek ve özel kahve içecekler (ek ücret uygulanır).

Jakuziler

Benzersiz bir at-deniz perspektif için geminin yan ötesinde 13 metre uzanan ve birçok özelliği benzersiz konsol jakuziler - Her gemi birden fazla girdaplar sahiptir.

Sadece yetişkinlere Solaryum

Ilham çevresi, hafif-ücret kafe ve jakuziler gevşeme nihai söz cam kabinli, yalnızca yetişkinlerin Solaryum havuzu *, geri çekilmek.
* Kötü hava ve seçin saatlerinde gemi Solaryum Havuzu 16 yaş altında doğrudan bir ebeveyn veya veli tarafından denetlenmektedir sağlanan kişiler tarafından kullanılmak üzere izin verebilir.

Kütüphane ve kart oda

Barış, sessiz ve bir sonraki büyük okuma - Bir türlerin çeşitli, artı kart ve masa oyunları için tablolar içeren, iyi donanımlı kütüphanede tüm bulabilirsiniz.Her şey zevk için ücretsiz var.

Deniz ile bağlayın

Tabandan tavana pencereler, açık hava güverte ve off-the-dayak-yolu açık alanlarda ile, bol huzurlu yerlerinden dalgaları almak için, günbatımı ile gündoğumu vardır. 
* Özellikler gemi göre farklılık gösterir


Masaj

Elemis Aroma Taş Terapisi, derin doku masajı ve refleksoloji sadece kas gerginliği gidermek ve vücudun enerji yeniden dengelemek yardım teklif birkaç tedavilerdir.

Dinlenme ritüeller

Isıtmalı yatak, duş ve egzotik buhar buhar bir koleksiyon boyunca ile, Termal Suite yaşayın. Ya Rasul, çakra çamurlar ve aromaterapi bir Arap temizlik ritüel deneyin.




Bir dil öğrenin

Ciao, hola, salut! Yararlı selam, ifadeler ve limanda halk ile sohbet olacak yabancı dil seminerlere sorular öğrenin.




Dans dersleri

Dans edelim mi? Eğer dans pistine kural böylece Salsa, hip hop, swing ve balo salonu öğretim onların hamle iletmekten.



Daha fazla gümrüksüz mağazaları onboard

Altın, elmas ve Swarovski mücevher göz; Tag Heuer saatleri, marka olmuş giyim ve ayakkabı, tasarımcı kokuları, Chanel, Dior, Lancome gelen kozmetik, ince likör ve daha fazla ilgilenir. Gümrüksüz fiyatlarla bu tüm.

Sanat ihaleleri

İnsanlar ve özellikli sanatçıların özgün eserler ve baskılar teklif ve sanat turları seminer ve özel etkinlikler katılmak - Kraliyet zenginleştirme programı bizim Sanat bir parçasıdır.



Limanda Alışveriş

Çok, kıyısında fırsatlar için mi arıyorsunuz? Bağlantı noktası, bizim en uygun fiyat ile desteklenen kaliteli mallar sahip, bizim Royal Caribbean Garantili mağazaları keşfetmek.


Portreler

Günlük seyir boyunca, profesyonel fotoğrafçılar tarafından aile portreleri, çiftler fotoğraf, iskele enstantane ve daha fazlası için fırsatlara sahip.Bir oturma ücret ödemek ve sadece sizin gibi fotoğrafları satın alın.


Yaşam fotoğrafları

Kişilik modern bir beyaz zemin karşı bekletin.

Fotoğraf kioskları

Rahat ve kullanımı kolay, bu köşk sağ ekranda taranabilir tüm seyir fotoğrafları dijital bir portföy saklar. Seçin gemilerde.





Share
Bizi Takip Edin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder