pt>

26.7.13

Freedom Gemisi Experience-2



FREEDOM of the SEAS YEMEK SEÇENEKLERİ


Cupcakes itibaren Kaliforniya rulo, beş ders gurme yemek için parmak gıdalar için, bir Royal Caribbean Cruise mutfak keşif yolculuğudur.Yenilikçi şefler, her eğitimli ve Amerikan Mutfak Federasyonu tarafından onaylanmış, ücretsiz ve özel seçenekler kadro ile küresel damak alacak.Bir içecek paketi ile yemek eşleştirmek ve en sevdiğiniz içecek% 25 kadar tasarruf.

Ana Yemek Odası

Özel bir bekleme personelinden Süpürme, çok düzeyli bir ortam, dünya standartlarında mutfağı ve olağanüstü kişisel hizmet.Ana yemek odası, kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri için olağanüstü, çok tabii yemekler sunmaktadır. Iki seatings gece ile, yeni bir akşam yemeği menüsü, zarif bir ortamda her akşam keyfini çıkarın, ya da My Time Yemek seçin.

Windjammer Café

Her yemek ve aperatif kez lezzetli yemekler bir dizi yüklü bir mutfak yer - tüm muhteşem ve rahat, rahat bir atmosfer ile.Makarnalar, omlet yapılmış-için-için, küresel mutfağı, salata, çorba, sandviç, et-oyma, ve vermeyen tatlılar ton için birden fazla açık büfe ve servis istasyonları göz atın.

Café Promenade

Ve insanları izlemek için en iyi nokta - çok düzeyli Kraliyet Promenade bizim Voyager-, Özgürlük-ve Oasis-sınıfı gemiler kalbidir. Gün boyunca ve gece Seattle En İyi Kahve, atıştırmalıklar, hamur işleri ve sandviç hizmet veren Café Promenade manzaralı bir tablo almak - bu yüzden lütfen zaman eylem tadını çıkarabilirsiniz.

Yeşim Suşi

Bıçak, hazır! Lezzetli suşi kreasyonlar bir sonsuz büfe, suşi, kızarmış pilav ve daha fazlası gibi klasik sık birlikte Jade özellikleri yenilikçi Asya füzyon yemekleri. Özgürlük ve Voyager sınıfı gemilerde.




Boardwalk Donuts



Bizim Oasis sınıf gemilerde Boardwalk vurmak ve en sevdiğiniz hamur iyilik seçin - çikolata, buzlu, serpilir ve daha fazlası - taze demlenmiş kahve ve özel içecekler ile.




Solaryum Bistro

Kahvaltı ve öğle yemeği için hafif seçenekleri ile Seas ® ve Seas ® 'Allure Solaryum onboard Oasis Doyurucu ancak sağlıklı öğle yemeği yer. Çorba ve yemekler, krep, salata bar, taze kesilmiş meyve ve daha deneyin.


Canlılık Café

Egzersiz ya da hiç bir zaman sonra, akılda sağlıklı yaşam ile oluşturulan özel tamamladı, taze meyve, yoğurt, ve tatlılar bir sağlıklı seçim ile iştah beslemek.Oasis sınıf gemilerde.



My Time Yemek

My Time Yemek rahat ve esnektir. Basitçe, her gün farklı bir zaman seçebilirsiniz böylece kara ve onboard planlarının geri kalanı etrafında yemek sığabilecek 06:00 ile 9:30 pm saatleri arasında, istediğiniz oturma zaman için rezervasyon yerleştirin.


Oda servisi

Sabah, öğle, istediğiniz zaman gece, - sipariş oda servisi 7/24.Yatak, balkonda peynirli veya sağ kamara rahatlığı içinde lezzetli bir akşam yemeği kahvaltı keyfi. Bir 3,95 $ servis ücreti geçerlidir zaman gece yarısı ila 5 hariç ücretsiz, duyuyorum.

Sorrento Pizza

Otantik New York pizzacı deneyimi için, Sorrento en doğru dışarı fırının tam yüklü turta için baş. Örnek chorizo ​​gelen Hawaii için Pizza Floransalı için yarattıkları döner - her zaman çağrı üzerine klasik peynir ve acıkmak. Oasis sınıfı, Özgürlük sınıf ve Seas ® Majesty üzerinde.


Park Cafe

A made-to-sipariş salata, dürüm ve taze hazırlanmış sandviçler deli cafe sunan rahat-yiyor. Bir konuk favori - imza "Kummelweck" kızartma beef sandviç kaçırmayın. Seas ®, Seas ® 'Splendour ve Oasis sınıf gemi Radiance gör.


Boardwalk Dog House

Nasıl köpek yaratırım?Geleneksel sosisli, brats, sosis ve diğer lezzetli bağlantılı etler için karşı bir koltuk, artı uzun bir topuz bölmek için Topingler çeşitli alın. Seas ®, Seas ® 'Radiance ve Seas İhtişam ®' Allure.


Café Latte-tutum

Kafein düzeltme, kahve molası ya da yemek sonrası cappuccino - tatlılar için bu kafe damla, insanları izlemek ve özel kahve içecekler (ek ücret uygulanır).



Grille Pirzola

Sınıf-A prim özelliklerine pişmiş biftek kesim, artı taze deniz ürünleri, doyurucu yan yemekler ve lüks, çağdaş bir ortamda imza tatlılar sahip Royal Caribbean popüler imza steakhouse,. 13 gemilerde kullanılabilir. Toplam ücret:. Akşam Yemeği, kişi başına 30 YTL


Giovanni'nin Tablo

Kapalı ve açık havada oturma ile bir rahat İtalyan restoranı, Giovanni'nin Tablo tost bitki ızgara, makarna, kızarmış et yemekleri ve yemekler, aile tarzı hizmet dahil olmak üzere çağdaş bir yetenek, rustik yemekler sunmaktadır. Seas ® ve Oasis sınıf gemi Radiance gör. Toplam ücret:. Öğle 15 $ Akşam Yemeği kişi başı 20 $

Şefin Tablo

Bir kez-in-a-ömür boyu mutfak deneyimi - bir beş ders tadını çıkarmak için özel bir yerleşim bölgesi içinde 14 kişiye kadar katılmak, gurme menü özel olarak hazırlanmış ve Chef de Cuisine tarafından sunulan. Bir şarap ile her ders çift çanak daha keyifli artırmak için seçilmiş. Seas ®, Denizler Splendour ® ve Oasis sınıf gemi Radiance gör. Menü, şarap seçimleri ve fiyat gemiden gemi ve güzergah değişir.

Samba Grill Brezilya Steakhouse

Et ve deniz ürünleri şiş düz tableside oyulmuş, artı açık büfe çorba, salata ve meze geniş bir seçim çeşitli sahip kişilik ve parlama ile bir churrascaria,.Denizler ® ve Seas Radiance ® 'Allure. Toplam ücret:. Akşam Yemeği, kişi başına 30 YTL


Gizem Dinner Theater

Profesyonel döküm gizem, entrika ve çok gülüyor dolu tiyatro bir akşam ev sahipliği yapıyor. Portofino suçu çözmek, bizim gurme İtalyan özel Restoran, enfes bir multi-course akşam yemeği üzerine iyi şarap ile eşleştirilmiş. Özel bir olayseçin gemilerdeki ; seferlerde değişir. Sınırlı alan, rezerv erken.

Pirzola Grille California Vineyards

Bizim imza steakhouse, ince Pinot noir ve Chardonnay ile ünlüdür ve Caymus Cabernet için saygı California'nın en ikonik şarap imalathaneleri, Wagner ailesinin üzüm bağları, biri şarap ile eşleştirilmiş beş inanılmaz kursları tadını çıkarın.Krem brulee için füme ördek salatası, her şarap çanak daha keyifli artırmak için seçildi öğrenmek. Seçin gemi ve seferlerde.

Starbucks

Allure of the Seas ® deniz, bir Royal Caribbean özel de dünyanın ilk Starbucks ev sahipliği yapmaktadır. Bir çökmekte Caramel Macchiato, serinletici Frappuccino ® harmanlanmıştır İçecek, ya da cazip bir pasta olsun konuklar tüm sevdikleri Starbucks sağ onboard davranır tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca Seas ® Oasis geçerli. A la carte fiyatlandırma.


Seafood Shack

Oasis of the Seas sağ doyurucu, denizcilik yemek için dalış ® 'Boardwalk - Yengeç Kek, Hindistan cevizi karides ya da tatlı patates kızartması gibi mezeler ile başlayan, daha sonra balık ve cips kazmak ya da en taze-off-the-kanca yakalamak gün. A la carte fiyatlandırma.

Ben & Jerry Dondurma

Vermont Finest Dondurma denizlerde vurur. Bir gülümseme ile hizmet kaşık toz tut, ya da bir dondurma, sallamak veya yüzlü şımartmak.A la carte fiyatlandırma.



Portofino

Meze ilk ısırık tiramisu son kaşığı için, Portofino zarif yemek atmosferi hatırlamak için bir akşam için yapar. Şefin son İtalyan oluşturma örnek, ya da var sık bir klasik şekilde hazırlanmıştır. On Özgürlük-, Voyager-ve Radiance sınıf gemiler seçin. Toplam ücret:. Akşam Yemeği, kişi başına 20 $
Izumi
Izumi de geleneksel Asya yemekleri saf, hassas lezzetleri, maddeler tazelik ve kusursuz sunumu ile sizi etkileyecek. Suşi rulo, sashimi, sıcak kaya (ishi-yaki) plakalar ve daha seçin.Seas ®, Seas ® 'Splendour ve Oasis sınıf gemi Radiance gör.Menü öğeleri ayrı ayrı ücret.Öğle yemeği için 3 $ veya akşam yemeği için 5 $ bir yemek ücreti de bahşişler içeren, tahsil edilir.

150 Central Park

Sadece bizim Oasis sınıf gemilerdeki, 150 Central Park modern bir ortamda öncü mutfağının samimi bir beş ders deneyimi kadar hizmet vermektedir. Mevsimsel keyfini çıkarın, James Beard Ödüllü şef Michael Schwartz tarafından geliştirilen menüler yerel kaynaklı. . Akşam Yemeği, kişi başına 40 $: 07:00 Toplam şarj önce 13 yaşın altındaki çocuklar sadece izin verilir 

Rita'nın Cantina

Denizde Margarita en geniş seçim ile birlikte şahane Meksika yemekleri sunan Rita'nın de lezzet bir fiesta, dalın. Canlı gitar müzik ve dans ile gece gündüz ve yetişkinler tarafından Ailelerin ihtiyacına yönelik. Denizler ® ve Seas Radiance ® 'Allure. Menü öğeleri ayrı ayrı ücret. Öğle veya akşam yemeği için 3 $ bir yemek ücreti de bahşişler içeren, tahsil edilir.

Vini D'Italia

Mükemmel Frescobaldi aile üzüm bağları, yüzyıllardır lider İtalyan üretici şarap lezzet profilleri tamamlamak için tasarlanmış bir dört ders mevsimsel menü yaşayın.Portofino, bizim İtalyan özel restoranında bir aydınlatıcı ve lezzetli akşam. On Özgürlük-, Özgürlük ve Radiance sınıf gemiler, seferlerde değişir.Sınırlı alan, bu nedenle rezerv erken.

Johnny Rockets

Iyi eski moda hamburger ve Johnny de patates otantik 1950 dekor, tüm Amerikan sık dolu bir menü ve her masada bir müzik kutusu ile Roket-tam için birlikte aile olsun. On Oasis-, Özgürlük-ve Voyager-sınıfı gemiler ve Seas ® 'Majesteleri. Toplam ücret:. Öğle veya akşam yemeği, kişi 4,95 $


Solaryum Bistro

Seas ® Oasis üzerinde, yıldızların aydınlattığı okyanus gökyüzü Solaryum havuzu güzel bir yemek hedef dönüşür karanlık, sonra ruh haline sağlar. Sağlıklı beslenme ile sağlıklı yaşam kucaklamak ilham, görkemli yemekler içeren bir menü keşfedin. Toplam ücret:. Akşam Yemeği, kişi başına 20 $ 

Cupcake Dolap

Taze pişmiş gurme cupcakes, artı özel dekorasyon partiler ve kek tasarım dersleri sahip bu sevimli 1940'lı yılların tarzında dükkanında seyir biraz tatlılık serpin. Seas ®, Seas ® 'Özgürlük ve Oasis sınıf gemi Özgürlüğü. A la carte fiyatlandırma.





Share
Bizi Takip Edin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder